Op zaterdagavond 15 juni 2019 beleef je de Gospel Summer Sessions met The Young Church Singers en Next Generation. Een swingende gospelparty night, georganiseerd door De gezamenlijke evangelisatiecommissies Vollenhove en St. Jansklooster. Een afwisselend programma vol gospel, soul en jazz in zomerse sfeer.

Een zomers muziekspektakel
The Young Church Singers en Next Generation o.l.v. dirigent André Bijleveld zijn 2 swingende gospelkoren uit Apeldoorn. Met bekende nummers als ‘Oh happy day’, ‘One Love’ en ‘Put a little love in your heart’ zorgen deze 2 topformaties voor een fantastische avond. Laat je deze avond meevoeren op een muzikale reis vol blijdschap en ontroering. Je beleeft het allemaal tijdens dit zomerse muziekspektakel.

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor de Gospel Summer Sessions zijn online te bestellen op www.ycs.nl/gospelsummersessions. Of in de winkel bij Coop Vollenhove Kerssies en Coop St. Jansklooster Hobma. Een kaart is € 10,- per persoon. Bij de ingang van de zaal, op de avond zelf, kost een toegangskaart € 12,- per persoon.
Locatie: Zalencentrum De Burght, Rhenenlaan 2 in Vollenhove.
Aanvang: 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.